Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Mathilde , d. 31-07-2017

Vi har været mere end glade og tilfredse med Birte som dagplejer for vores søn Otto. Hun er utrolig omsorgsfuld og har en fantastisk måde at håndtere ungerne på. Otto var meget glad for Birte og taler stadig om Birte.
Hun er god til at komme ud med børnene på hendes cykel og generelt skabe gode oplevelser for dem. Hun er også eminent til at lave kreative ting med børnene.
Vi valgte at bygge nyt hus og forlod derfor området. Hvis ikke det var sket, skulle lillesøster helt sikkert have haft en plads hos Birte.

Skrevet af Camilla Kold, d. 30-06-2017

Birtes private dagpleje i Bolbro er fremragende og kan ikke anbefales nok.

Som forældre oplever vi en hverdag, hvor der er tjek på tingene, og hvor der er ægte glæde og engagement i arbejdet med børnene. Men i virkeligheden ville vi ønske, at vores datter kunne skrive denne anmeldelse, for i et børneperspektiv er Birtes dagpleje helt sikkert et fuldstændigt pragtfuldt, sjovt, kærligt, udviklende og trygt sted at være. Der er masser af sjove aktiviteter og spændende ture. Der er kys og kram. Der er hygge i haven. Der er kreativitet og musik. Der er klare regler og en tydelig - men altid venlig - voksen i 'børnehøjde'. Alt sammen noget, som vores datter har profiteret enormt af og som hun har været virkelig glad for.

Vi vil til enhver tid give Birtes private dagpleje de varmeste anbefalinger.

Camilla & Søren

Skrevet af Trille Kis Ringsborg , d. 22-02-2017

Kæreste Birte. 💜
Tænk, at jeg var så heldig, at Ella fik plads hos dig! Der kan umuligt findes en bedre dagpleje, og du har været med til at give Ella den bedste start på livet. Jeg har altid været helt tryg ved at aflevere hende hos dig om morgenen ... og hun har jo oftest heller ikke villet med hjem igen, når jeg kom for at hente! 😉
En dagpleje med en fast hånd, masser af spændende aktiviteter og projekter, tydelig struktur, ture ud af huset, men frem for alt masser af knus, varme og kærlighed til børnene. Det er tydeligt, at det ikke kun er et arbejde for dig.
Ella og jeg kommer til at savne dig, når hun starter i børnehave, så jeg er glad for, at vi stadig altid er velkomne til at besøge dig. 😊
Knus og kram

Skrevet af Sandra Nørgaard, d. 17-02-2017

Kære Birte

Efter at have haft begge vores piger, Ella og Carla, i din dagpleje, kan jeg se tilbage på 3 fantastiske år. Hver dag har du udvist stort engagement og overskud til børnene hver og én. Du er god til at indrette dagen på en sådan måde, at der er tryghed, sjov og aktiviteter selv for store og små.
Pigerne har altid været glade for at komme hos dig, og de (og os forældre) har følt os utrolig hjemme i dit hus.

Tak for nogle dejlige år.

Kærlig hilsen
Sandra

Skrevet af Anne og Kim , d. 09-06-2016

Kære Birte.
Siden Liv startede hos dig i August 2014, har vi ikke været i tvivl om, at vi havde valgt rigtigt, med dig som dagplejemor.
Hun har været så glad for at komme hos dig, og vi har altid været trygge ved at aflevere hende.
Du formår at skabe en hverdag for børnene, med variation, hygge, sjov og spas, og ikke mindst tryghed.
Vi har sat stor på pris på din måde at være sammen med børnene på, og værdsætter dit store overskud til at tage børnene med på tur i din cykel.
Udeliv og kreative aktiviteter, har gjort Liv til en glad og dygtig pige!
Vi glæder os til et nyt samarbejde, når Ea starter hos dig til Januar.

Kæmpe Kram herfra!

Skrevet af Stine Hanghøi, d. 11-03-2016

Kære Birte

Så kom dagen, hvor Aksel lukkede dagplejekapitlet og åbnede et nyt i Bolbro Børnehus. Han har gået i dagpleje fra han var 6 måneder til han blev 2 år og 10 måneder og han har nydt hver eneste dag. I to år har han været eneste dreng blandt en flok skønne og dejlige piger. Han har haft rigtig mange gode oplevelser med alle sine piger og Birte har lært ham rigtig mange gode ting, som han tager med sig i børnehave. Vi og vores børn har været utrolig glade for Birte som dagplejer. Hun har haft overskud til kreative aktiviteter, tumle-lege, cykelture og sjov og ballade. To dage var aldrig ens. Vi vil give de varmeste anbefalinger til andre, der overvejer at vælge Birte som dagplejer.

Kærlig hilsen
Stine og Rune

Skrevet af Sandra Nørgaard, d. 29-10-2015

Kære Birte

Vi var heldige, da vi fik en plads til Ella i din dagpleje Marts 2014. Vi opdagede hurtigt, at vi hver dag med god mavefornemmelse kunne aflevere Ella i din dagpleje. Både hun og vi som forældre har været glade for de trykke rammer, du altid skaber for børnene. Vi har hver dag følt, at kommunikationen har været rigtig god, og du har altid overskud til at lytte.

Børnene hygger sig med hinanden, når i tager på cykelture, og når i nyder din dejlige have.
Du er god til at finde på sjove aktiviteter med børnene, samtidig med at der er plads til stille og rolige dage hjemme.

Nu er lillesøster Carla startet i din dagplejer, og det taler jo for sig selv :)

Kærlig hilsen Thomas og Sandra

Skrevet af Vivian Bertelsen, d. 03-05-2015

Hej Birte. Vi har været glade for at følge vores børnebørn Klare og Freja,s udvikling i din dagpleje gennem 5 gode år. Nu er det slut . Vi er overbeviste om at du altid vil kunne få børn i din dagpleje. Du har en fantastisk energi til at gøre noget med børnene i dagligdagen. At du samtidig har overskud til at samle bedsteforældre , både dem du har til daglig og dem du har haft tidligere og nye der skal starte op samtidig .det vidner om en ildsjæl.din åbenhed ,ærlighed og kærlighed har vi aldrig betvivlet. ( Du er byens bedste dagplejer ) Kh. Vivian

Skrevet af Kaare & Karina, d. 03-05-2015

Tak for snart 5 forrygende år.

Vores ældste datter Klara startede hos dig, den dag du skiftede til privat dagpleje. Da hun stoppede og den næste var næsten klar til at blive passet, var vi ikke et sekund i tvivl om, at Freja også skulle passes hos dig - om det så måtte koste et par måneder uden pasning, var det penge givet godt ud.

Vi har været ovenud tilfredse med din indsats som dagplejemor. Vi har beundret dit engagement både fagligt og personligt. Du har ikke nøjes med at have et godt forhold til både børn og forældre for så bare at få tiden til at gå – nej du har givet den fuld skrue for at udvikle børnene, hvor de var. Særligt Freja har vi i fællesskab med talehørepædagogen formået at give et stort skub på den sproglige front, så hun er væsentligt bedre rustet til at starte i børnehaven nu her på mandag.

Du har stort set ikke været syg (den ene sygedag du har haft mens du har passet både Klara og Freja, var det rent faktisk os, der pressede dig til at melde dig syg), og du higer efter faglig udvikling for både dig selv og dine kollegaer – du går fx i ny og næ til kurser om aftenen og du lægger en stor indsats i at skabe udvikling for de private dagplejer i Odense.

Vi har nydt at komme og hente vores børn – ikke kun fordi vi savnede vores børn, men også fordi du altid er klar til en hyggesnak. Men for at pasning af børn skal gå op i en højere enhed, så er hyggesnak ikke altid nok. Ind imellem er man nød til at sige fra eller sige sin mening. Du har turdet sige din mening til os, og vi har følt os trygge ved at sige vores – uden risiko for at skabe en dårlig stemning mellem os.

Tak for snart fem super gode år - det har været et privilegie at kunne have begge vores børn hos dig!

Skrevet af Mette Helene Schmidt Sørensen , d. 15-01-2015

Kære Birte.

Den dag i dec hvor vi afleverede siena hos dig første gang glemmer vi aldrig. Vi blev mødt med et overskud og et engagement ud over det sædvanlige. I din dagpleje er der plads til leg, udvikling og masser af kærlighed. Vi vil til hver en tid anbefale dig til søgende forældre. Man skal lede langt efter en dagpleje så velfungerende som din. Vi vil komme til at savne dig. Men håber på at vi kan holde kontakten, du er jo en stor del af sienas liv tak for nu
De kærligste hilsner
Michael, Mette og siena

Skrevet af Stine, Rune, Ingrid og Aksel, d. 17-08-2014

Kære Birte (eller "Bia" som Ingrid kaldte dig i lang tid)

Tak for den tid, du har passet Ingrid. Hun startede i august 2012, da hun var 11 måneder gammel. Forinden havde vi været på besøg et par gange, og vi var ikke i tvivl om, at det var et godt sted for os at få passet vores barn. Ingrid var tryg ved dig og stedet fra start, og der har aldrig været problemer med at aflevere hende.

Hun har haft rigtig mange gode timer og spændende oplevelser hos dig. Du har været god til at finde på sjove ting og til at aktivere dem på forskellige måder. Din have er et eldorado for de små størrelser, hvor de kan "feste" i mange timer. Vi har været glade for, at du var meget udenfor med dem. Både i haven og på legepladser rundt omkring. Men også indenfor har du været god til at aktivere dem med legetøj, sang, dans, balloner i dynebetræk og hvad du ellers har fundet på at sjove ting.

Du har et godt tag på børnene og er ikke bange for at sætte grænser. På en god og kærlig måde lærer du dem god opdragelse. Fx at sidde pænt ved bordet, spise med gaffel og ikke plukke alle blomsterne i haven.

Vi har været så glade for dig, at det var en helt naturlig ting også at aflevere lillebror hos dig. Han startede da han kun var 6 måneder og er lige så glad for det som Ingrid. Ingrid fortsætter derfor med at komme på besøg og glæder sig hver gang.

Vi kan varmt anbefale andre at aflevere deres børn hos dig Birte.

Kh. Stine, Rune og Ingrid

Skrevet af Carina, Morten, Emma og Maja , d. 15-11-2013

Hej Birte

Nu hvor vores store pige desværre ikke går hos dig mere, da hun er startet i børnehave, ville vi skrive et par ord for at fortælle hvor glade og tilfredse vi har været med at have dig som dagpleje! :)

Allerede fra første dag Emma startede hos dig, har vi været glade og trygge for at vi valgte netop dig som dagpleje. Vi har altid været trygge ved at aflevere Emma hos dig hver morgen, hvilket betyder meget som forælder, da ens børn jo er ens et og alt! Emma er den dejligste, glade og frække pige i verden, og det ved vi at vi også kan takke dig for, for du har været en lige så stor del i hendes opvækst de første par år.

Vi kan se at du virkelig gider børnene, hvilket betyder meget! Vi ved Emma har været så glad for de ture du har lavet med børnene til zoo, dyreskuepladsen og forskellige andre steder. Dejligt at du tager dem med ud og opleve noget :)

Emma har altid været glad for at være hos dig, og hun snakker stadig meget om dig og spørger om hun ikke skal ned til dig. Vi er rigtig glade for at vi kan få lov til at smutte forbi indimellem, så Emma kan få lov at hilse på dig og de andre børn :)

Har fundet en negativ ting ved at have dig som dagpleje - og det er at vi er blevet meget kritiske overfor Emmas børnehave og når Maja skal i vuggestue/dagpleje, da det er svært for andre at gøre det lige så godt som dig!

Tusind tak fordi du har været sådan en god, dejlig og tryg dagpleje for Emma :)

Skrevet af Gitte Bak Rios, d. 23-12-2012

Kære Birte.
Jeg synes også andre forældre skal have mulighed for at opdage hvor dejlig en dagplejer du er - og har været for William. Så jeg tillader mig hermed at skrive ordene fra vores kort ind her:
"Kære Birte
Vi kan jo slet ikke udtrykke eller skrive, hvor stor betydning du har haft for både William og os. Du har stor medvirken til at vi har en dreng, som bare er så tryg og glad.
Det har altid været en god oplevelse at aflevere vores aller-dyrebareste til dig! Det har betydet utroligt meget for os og er sikre på at William vil tage alle de gode timer hos dig med sig, som noget meget betydningsfuldt.
Vi vil savne dig meget!
Knus fra William, Kenneth og Gitte"

Det er ikke helt gået op for os at vi ikke længere skal ses i hverdagen - men ser frem til at besøge dig og håber vi engang kommer til at ses ofte igen:-)
Kærlige knus fra
William, Gitte og Kenneth

Skrevet af Vivian Bertelsen, d. 25-10-2012

Hej Birte.
Byens bedste dagpleje.
Jeg mormor til Klara har været rigtig glad for den tid Klara har tilbragt ved dig. Vi hører meget til dig, børnene og de andre dagplejere du går sammen med, det er tydeligt at børnene trives rigtig godt ved dig. Du er også god til at samle os bedsteforældre til at deltage i børnenes dag. Vi føler os altid velkomne.
Nu skal Klara videre. Vi glæder os til at fortsætte med at komme i dit hjem med lille Freja de næste år.

Skrevet af Karina, d. 25-10-2012

Hej Birte
Vi er så glade for at have dig som dagplejer. Du er altid i godt humør, har god tid til at snakke og børnene nyder at være hos dig. I er næsten altid ude og tager tit på ture og er sammen med andre børn og dagplejere i nærområdet. Vores store pige Klara snakker meget positivt om dig, de andre børn og det i foretager jer.

Vi er meget glade for at vores lille pige Freja kan overtage storesøsters plads når hun snart starter i børnehave.

Hej søde Birte. Jeg glæder mig til at besøge dig!

Tusind tak fordi du har været sådan en dejlig dagpleje Birte <3

Nyeste kommentarer

23.11 | 12:08

Desværre så kan jeg ikke hjælpe. Mine pladser næste år er som det ser ...

23.11 | 10:26

Hej. Har du nogle ledige pladser i januar/februar 2023?

12.07 | 10:59

Hej Birte. Mon du har en ledig plads i efteråret? September, okto...

03.01 | 13:52

Hej Maja Jeg har faktisk en ledig plads til september, som situationen s...